Navigera

Samarbete

Specialkompetens är avgörande för alla företag. Yrkeshögskoleutbildningen Trätekniker innehåller allt från produktion till affärsmannaskap.

 • Wallenstad
  Fredrik Wallenstad är VD vid Moelven Valåsen AB och engagerar sig i träutbildningens utformning.

  – Vi som jobbar inom träbranschen ser mycket positivt på att vi tillsammans med yrkeshögskolan kunnat skapa en utbildning om förser oss med kompetent arbetskraft.

  Jag sitter som ordförande i styrelsen för denna utbildning, och tillsammans med mina kollegor har jag stor möjlighet att påverka utbildningens innehåll och se till att studenterna får de kunskaper som behövs ute hos oss i arbetslivet.
 • ullrika
  Ulrika Järund, personalchef på Moelven Industrier AB håller med.

  – Vi önskar betona att vi ser denna Yh-utbildning som en god rekryteringskanal i vårt arbete med att lösa framtida kompetensbehov och anställa kvalificerade och engagerade medarbetare.

   En viktig hörnsten i vår strävan att fortsätta vara konkurrenskraftiga, säger Ulrika Järund.

 • Tomas Ivarsson
  Tomas Ivarsson, VD för Träutbildningscentrum Nord AB i Umeå och sekreterare i Svenskt Trätekniskt Forum.

  Inom vårt företag arbetar vi aktivt med fort- och vidareutbildning och ser vilket behov det finns i nuläget och i framtiden. Vår branschförening är också starkt engagerad i träindustrins kompetensutveckling och betraktar denna fråga som en framgångsfaktor. Välutbildad personal inom industrin är en bristvara och här har YH-trätekniker en viktig funktion att fylla.
 • ©Träteknikerutbildning i Hammarö AB

  Djupsundsvägen 1
  663 34 SKOGHALL
 • Kontakt

  Jörgen Esslinge, utbildningsansvarig
  070 – 566 05 58
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.